Badartikelen

In prijs verlaagd

Foot cleaner, voetmatje met puimsteen

Foot cleaner, voetmatje met puimsteen

U hoeft niet meer te bukken!
Deze handige voet cleaner legt u op de grond, door de zuignapjes blijft hij stevig liggen op de grond.
Nu kan u zonder te bukken met u voet er overheen.
Aan weerszijde kunt u de voeten comfortabele wassen. In het midd...
Vergelijk

€10,95 €5,95

Informatie

Shampoo Cap

Met de Shampoo Cap kunt u uw haar wassen zonder water te gebruiken. Maakt het haar schoon, fris en geurvrij. Inclusief conditioner. Plaats de Shampoo Cap op het haar en masseer 2 minuten. Eventueel in de magnetron op te warmen. Bevat geen Alcohol. Vo...
Vergelijk

Badkussen

Opblaasbaar badkussen voor personen die snel last hebben van pijn, door de druk tussen de rug en het bad. Dit van PVC gemaakte kussen, bedekt met een badstofvoering, geeft verzachting tussen het bad en de huid.
Vergelijk

Wandgreep Kunststof

Deze kunsstof wandbeugels hebben ronde bevestigings- en afdekplaatjes. De wandbeugels hebben groeven voor een betere grip. Ook als handen nog vochtig zijn. Diameter buis 4 cm.
Vergelijk

Veiligheidsstrips / anti-slip strips / anti slip rondjes

Zelfklevende veiligheidrondjes voor op de vloer. Voor in bad, douche, natte vloeren en vloeren die meer grip nodig hebben. 72 rondjes van 40 mm.
Vergelijk

Wandgreep met antislip

Deze handgreep is speciaal ontworpen voor de badkamer en natte ruimtes. Het blauw geribbelde handvat geeft een goede grip.
Vergelijk

Badmat / Douchemat

Deze rubberen badmatten / douchematten hebben een geribbeld oppervlak voor meer grip. De zuignappen zorgen ervoor dat de matten niet wegglijden. Het water op de matten loopt vanzelf weg. Matten kunnen in de wasmachine gewassen worden.
Vergelijk

wandbeugel met zuignapfunctie

U hoeft NIET te boren met deze beugel. Hij werkt door middel van een zuignap, met een indicatie lampje voor extra controle. Een compacte wandgreep voor het in en uit bad/douche te stappen. Ideaal om mee te nemen! Speciaal voor mensen die een beetje m...
Vergelijk

Wandbeugel Prima

De Prima wandbeugel is één van de sterkste wandbeugels op de markt. Gemaakt van een uit één stuk gegoten kunststof en versterkt door een interne buis van aluminium.
Vergelijk

Wandbeugel Prima

De vernieuwde Prima wandbeugels zijn
Vergelijk

CARELINE Douchekruk Aquasafe

Veilig en comfortabel onder de douche? Dat kan met de douchekruk Aquasafe van CAMY. De douchekruk is in 8 stappen in hoogte instelbaar. Door de grote rubberen anti-slip poten is de douchekruk veilig te gebruiken in uw douche of badkamer. Het zitvlak is a
Vergelijk

Haarwasbak opblaasbaar voor in bed

Eindelijk kunt u uw haren spettervrij wassen in bed. Zorg voor een goede positie van schouders en hoofd. Deze haarwasbak heeft een dubbele rand en voorkomt spetteren.
Vergelijk

Beschermhoes Volwassen

Beschermhoes Volwassen
Vergelijk

Hoekwandgreep op zuignap

Wandgreep op zuignap in iedere gewenste hoek te plaatsen. Heel makkelijk te plaatsen in de badkamer zonder te hoeven boren. Deze wandgreep is een hulpmiddel om u dat extra stukje stabiliteit te geven.
Vergelijk

In prijs verlaagd

Wandbeugel zonder boren 40 of 50cm

Wandbeugel zonder boren 40 of 50cm

De Quick Mobile Rail is ontworpen om te ondersteunen bij natuurlijke bewegingen. Een wandbeugel is bijvoorbeeld goed te gebruiken als u in en uit de douche stapt, of als u op het toilet gaat zitten.
Vergelijk

€41,95 €37,95

Informatie

In prijs verlaagd

Badzitje voor in bad

Badzitje voor in bad

Dit badzitje geeft extra hoogte waardoor men makkelijk in en uit bad kan stappen.
Vergelijk

€49,95 €44,95

Informatie

careline hoekdouchekruk

Blauwe hoekdouchekruk. Afmetingen: 35x35 cm, in hoogte verstelbaar van 45 tot 56 cm, max. draagvermogen 136 kg.
Vergelijk

Badzitje Cosby hoogte 20cm

Sterk en lichtgewicht badzitje speciaal ontwikkeld voor zwaardere mensen. Comfortabele vorm en gedeeltelijke uitsparing voor persoonlijke hygi
Vergelijk

Badrand Beugel

Een beugel met twee handgrepen voor de badrand. Geeft extra veiligheid bij zitten en staan. De klem kan versteld worden van 7,5 tot 18 cm. Totale hoogte 45,5 cm. Hoogte boven de badrand 37,5 cm.
Vergelijk

Badrandgreep met verstelbare klem

Badrandgreep met verstelbare klem, 6,5 tot 17 cm
Vergelijk

Badplank Slatted

Plastic badplank van zeer goede kwaliteit. Makkelijk te bevestigen. Verkrijgbaar in drie verschillen lengtes. Zitbreedte is 23 cm. Maximaal gebrukersgewicht 190 kg.
Vergelijk

Badplank met handgreep

Badplank met stevige handgreep en zeer comfortabele vormgeving.
Vergelijk

Badplank

Badplank verstelbaar 47 tot 70 cm
Vergelijk

Opstapje voor in de badkamer

Een makkelijke en veilige opstapje voor in de badkamer voor het in- en uitstappen van het bad. De anti-slip structuur van de Ashby Step Two verkleint de kans op uitglijden. De ene kant van het opstapje is 10 cm hoog en de andere kant is 15 cm hoog. Groot
Vergelijk

€109,95

Informatie
Incl. btw
badplank, opstapje, veiligheidstrips, badmat, douchemat, badkussen, badkruk, badzitje, badbeugel, badrand, wandgreep, hoekbeugel, wandgreep op zuignap