Douchestoel

CARELINE Douchekruk Aquasafe

Veilig en comfortabel onder de douche? Dat kan met de douchekruk Aquasafe van CAMY. De douchekruk is in 8 stappen in hoogte instelbaar. Door de grote rubberen anti-slip poten is de douchekruk veilig te gebruiken in uw douche of badkamer. Het zitvlak is a
Vergelijk

Verstelbare douche kruk

Douchekruk in hoogte verstelbaar in 35-52 cm.
Natuurlijk ook te gebruiken in en rondom het huis.
Vergelijk

Douchestoel / douchekruk

Deze kwalitatief hoogwaardige douchekruk/stoel ziet er niet alleen mooi uit maar is ook nog eens uiterst comfortabel en stevig. De handgrepen zijn voorgevormd voor een optimale grip, de aluminium pootjes zijn in hoogte verstelbaar en anti-slip.
Vergelijk

In prijs verlaagd

Douchekruk in hoogte verstelbaar

Douchekruk in hoogte verstelbaar

Deze hoge kwalteit douchekruk is ontworpen voor intensief gebruik. De douchekruk is in hoogte verstelbaar en dus geschikt voor iedere gebruiker. Hij is voorzien van handvaten zodat u veilig kunt gaan staan en zitten.
Vergelijk

€54,95 €42,95

Informatie

Douchestoel

Douchestoel met rugleuning.
Zitting in hoogte verstelbaar van 34 tot 46 cm
Eenvoudig te hanteren in bad of onder de douche.
Vergelijk

In prijs verlaagd

Douchestoel

Douchestoel

Douchestoel met rugleuning.
Zitting in hoogte verstelbaar van 34 tot 46 cm
Eenvoudig te hanteren in bad of onder de douche.
Vergelijk

€49,95 €44,95

Informatie

Careline Douchekruk Aquasafe

Hoogte verstelbare douchestoel/kruk met zitvlak en optionele rugleuning uit kunststof. de afneembare heeft een handgreep. Het zitvlak heeft 2 handgrepen aan de zijkant.
Vergelijk

Hoekvormige douchekruk

Last van een kleine of onhandige badkamer? Kies dan voor een douchestoel in een hoekvorm. Deze handige driehoekige douchestoel is gemaakt van gecoate stalen buizen.
Vergelijk

Opvouwbare douchekruk

Een lichtgewicht aluminium douchekruk met plastic zitje. In hoogte verstelbaar van 37 x 41 cm. De zitting is gevormd en voorzien van gaatjes en handgreep voor extra steun.
Vergelijk

Douchestoel / kuipstoeltje

De Milton Stapelbare douchestoel is een draagbare douchestoel met een nieuw design voor meer veiligheid en comfort. De douchestoel is verkrijgbaar in één hoogte of een verstelbare
Vergelijk

Zitkruk met armleuningen/zachte rugst.

Zitkruk met arm- en zachte rugsteun is veelzijdig te gebruiken door de afneembare arm- en rugsteun. Inclusief schuine zitting en in hoogte te verstellen.
Vergelijk

Douchekruk met uitsparing en hoge handgrepen

Deze douchekruk heeft extra hoge handgrepen voor een goede grip bij het zitten en opstaan. Door de uitsparing kan men zich gemakkelijk wassen. Verstelbaar in de hoogte 47x62 cm.
Vergelijk

In prijs verlaagd

Careline Variabele Douchestoel Aquasafe

Variabele Douchestoel Aquasafe

Geheel individueel aanpasbaar: in hoogte verstelbaar op elke lichaamsmaat.
Breed zitvlak en de zitting en de armleuningen zijn qua hoogte instelbaar.
De arm- en rugleuningen zijn ook geheel afneembaar om de stoel als krukje te gebruiken.
Vergelijk

€124,95 €99,95

Informatie

Mobiele douche- en toiletstoel

De Able2 mobiele douche- en toiletstoel is gemaakt van hoogwaardige materialen.
Vergelijk

€499,95

Informatie

Zelfstandig te rijden toilet/rolstoel

Zelfstandig te rijden toilet/rolstoel
Vergelijk

€559,00

Informatie
Incl. btw

Op zoek naar een douchestoel?

Heeft u extra ondersteuning nodig onder de douche? Dan hebben wij diverse modellen douchestoelen voor u! Een douchestoel is ideaal als u extra stabiliteit nodig heeft tijdens het douchen. Ons uitgebreide aanbod bestaat uit verschillende modellen, zowel vast als opklapbare douchestoelen.

In hoogte verstelbare douchestoel

Onze douchestoelen zijn bijna allemaal in hoogte verstelbaar. Hiermee kunt u op de juiste hoogte zittend douchen.

Douchestoel met armleuningen

Naast het in hoogte verstellen van de douchestoelen hebben de meeste ook armleuningen. Hiermee kunt u gemakkelijker opstaan na het douchen maar helpt u ook bij het zitten voor het douchen.

Douchestoel met rugleuning
Douchestoelen met rugleuning geven wat extra comfort en stevigheid tijdens het douchen. Hierdoor kunt u zich beter ontspannen tijdens het douchen. Onze kuipdouchestoel heeft zowel een rugleuning als armleuningen om makkelijk op te staan. Daarnaast is dit model verkrijgbaar in hoogte verstelbaar als één vaste hoogte.

Douhestoel op wielen

Ruimtebesparende modellen
Ook voor de niet al te grote douche hebben wij geschikte douchestoelen. Bijvoorbeeld een klein rond douchekrukje of een douchekrukje met handvaten.

Advies bij het kopen van een douchestoel kopen

Wilt u een douchestoel voor aan de wand kopen maar kunt u wel wat hulp gebruiken bij het vinden van een passend exemplaar? In onze showroom hebben wij alle modellen voor u uitgestald. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen via 038 844 2240.