Opklapbare douchestoel voor aan de wand

Inklapbare Douchestoel voor aan de muur

Zeer geschikte opklapbare douchestoel voor aan de muur in de kleinere ruimte. De opklapbare douchestoel heeft een wit zacht zitje voor meer comfort en een veilige zit. De stoel is makkelijk te reinigen.
Vergelijk

Opklapbaar douchezitje voor aan de muur

Zeer geschikte douchekruk voor de kleinere ruimte. De opklapbare douchekruk heeft een voorgevormd zacht grijs zitje voor meer comfort en een veilige zit. De stoel is makkelijk te reinigen.
Vergelijk

Solo opklapbare douchestoel

De Solo Standard Shower Seat is een scherp geprijsde oplossing. De wand vaste douche stoel is in hoogte verstelbaar (in stappen van 25 mm) waardoor het kan worden ingesteld op verschillende hoogtes aan de behoeften van de gebruiker.
Vergelijk

Opklapbare douchestoel met poten

Deze opklapbare douchestoel voor aan de muur is EXTRA comfortabel door de zachte zitting. De wand vaste douche kruk is in hoogte verstelbaar waardoor het kan worden ingesteld op verschillende hoogtes aan de behoeften van de gebruiker.
Vergelijk

€109,95

Informatie

In prijs verlaagd

Douchestoel voor aan de muur

Douchestoel voor aan de muur

Douchestoel om aan de muur te bevestigen. Douchestoel heeft leuningen en gemaakt van roestvrij aluminium materiaal met een polymer coating.
Vergelijk

€164,95 €147,50

Informatie

Douchestoel voor aan de muur

Douchestoel om aan de muur te bevestigen. Douchestoel heeft leuningen en gemaakt van roestvrij aluminium materiaal met een polymer coating. Met zachte pads voor meer comfort.
Vergelijk

€167,50

Informatie

In prijs verlaagd

Douchestoel met verwijderbare klep

Douchestoel met verwijderbare klep

Deze unieke douchestoel voor aan de wand heeft een verwijderbare klep, om persoonlijke hygiëne makkelijker te maken. De grote opvouwbare douche stoel heeft een comfortabele zit door de zachte afneembare zitting.
Vergelijk

€299,95 €284,95

Informatie
Incl. btw
Opklapbare douchestoel, ideaal voor een douche waarbij weinig ruimte is. Stevig gemonteerd aan de wand is het weer prettig om weer douchen.

Per type staat weergegeven wat het maximale gebruikersgewicht is van de stoel bij een juiste montage.

Advies bij het kopen van een douchestoel kopen

Wilt u een douchestoel voor aan de wand kopen maar kunt u wel wat hulp gebruiken bij het vinden van een passend exemplaar? In onze showroom hebben wij alle modellen voor u uitgestald. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen via 038 844 2240.