Opstapkrukje

Opstapkrukje Medicare Blauw

Het krukje heeft veilige anti-slipdoppen waardoor het krukje stabiel op de vloer staat en niet zal verschuiven. Eenvoudig te gebruiken om het bad in en uit te stappen.
Vergelijk

careline hoekdouchekruk

Blauwe hoekdouchekruk. Afmetingen: 35x35 cm, in hoogte verstelbaar van 45 tot 56 cm, max. draagvermogen 136 kg.
Vergelijk

Opstapje in hoogte verstelbaar

Het krukje is in hoogte verstelbaar en heeft veilige anti-slipdoppen waardoor het krukje stabiel op de vloer staat en niet zal verschuiven. Eenvoudig te gebruiken om het bad in en uit te stappen.
Vergelijk

Opstapje met handleuning

Opstap met handleuning
Stevig chroom stalen frame met extra handleuning en een antislip matje op het bankje.
Dit opstapje zorgt voor een eenvoudigere toegang tot bijvoorbeeld het bad.
Vergelijk

Opstapje voor in de badkamer

Een makkelijke en veilige opstapje voor in de badkamer voor het in- en uitstappen van het bad. De anti-slip structuur van de Ashby Step Two verkleint de kans op uitglijden. De ene kant van het opstapje is 10 cm hoog en de andere kant is 15 cm hoog. Groot
Vergelijk

€109,95

Informatie
Incl. btw

Opstapkrukje

Gemakkelijke opstapjes om veiliger in en uit het bad te stappen. Het antislip oppervlak zorgt ervoor dat men niet uitglijdt. De rubberen voetjes zorgen er voor dat het badopstapje stevig staat. Ook makkelijk te gebruiken wanneer kinderen niet makkelijk bij een wastafel kunnen staan.

Met deze opstapje wordt het voor je kind eenvoudig om zelf bij de toiletzitting of de wastafel te komen. Daarnaast is het een handige oplossing bij een net iets te hoog toilet. Door het gebruik van een opstapkrukje heeft u een betere zithouding wat ten gunste is van een betere stoelgang.

Veiligheid van de opstapkrukjes

De krukjes zijn veilig om op te staan doordat de poten voorzien zijn van antislipmateriaal. Hierdoor staat het opstapkrukje stevig op de vloer. Bovenop het krukje geeft een antisliplaag een goede grip voor de voeten als(bv) je kind op de kruk staat. Eenvoudig af te spoelen en dus schoon te houden.