Wandbeugel op zuignap

wandbeugel met zuignapfunctie

U hoeft NIET te boren met deze beugel. Hij werkt door middel van een zuignap, met een indicatie lampje voor extra controle. Een compacte wandgreep voor het in en uit bad/douche te stappen. Ideaal om mee te nemen! Speciaal voor mensen die een beetje m...
Vergelijk

Hoekwandgreep op zuignap

Wandgreep op zuignap in iedere gewenste hoek te plaatsen. Heel makkelijk te plaatsen in de badkamer zonder te hoeven boren. Deze wandgreep is een hulpmiddel om u dat extra stukje stabiliteit te geven.
Vergelijk

In prijs verlaagd

Wandbeugel zonder boren 40 of 50cm

Wandbeugel zonder boren 40 of 50cm

De Quick Mobile Rail is ontworpen om te ondersteunen bij natuurlijke bewegingen. Een wandbeugel is bijvoorbeeld goed te gebruiken als u in en uit de douche stapt, of als u op het toilet gaat zitten.
Vergelijk

€41,95 €37,95

Informatie

Mobiele wandbeugel Chroom Look

Deze vaste mobiele wandbeugel heeft een mooie chroomkleurige look.
Vergelijk

€204,95

Informatie
Incl. btw

Wandbeugels op zuignap

Deze wandbeugels op zuignap zijn vooral handig wanneer u de beugels om een bepaalde reden niet vast kunt maken aan een wand.

Tijdelijk gebruik van de wandbeugels

Wanneer u bijvoorbeeld op vakantie gaat waarvan u niet zeker weet of de badkamer aangepast is voor mindervaliden. In dat geval heeft u met een wandbeugel op zuignap in badkamer of toilet net dat extra beetje veiligheid.

Let wel op dat de ondergrond hiervoor geschikt moet zijn. Deze moet glad zijn en schoongemaakt te worden voordat de wandbeugel met zuignap aangebracht wordt.

Ook moet u wel rekening houden met de maximale belasting, ze zijn meestal minder zwaar te belasten dan een vaste wand of toiletbeugel.

Ook voor permanente oplossingen

Ook voor permanente oplossingen in badkamer of toilet hebben wij wandbeugels. Kijk hier voor het assortiment met beugels voor aan de wand