Wandbeugel

wandgreep metaal

Metalen wandgrepen. Met afgeronde hoeken voor de veiligheid. Leverbaar in de maat 30cm, 37.5cm en 45cm (hele beugel incl. bevestigingsplaatjes)
Vergelijk

Wandgreep Kunststof

Deze kunsstof wandbeugels hebben ronde bevestigings- en afdekplaatjes. De wandbeugels hebben groeven voor een betere grip. Ook als handen nog vochtig zijn. Diameter buis 4 cm.
Vergelijk

Wandgreep met antislip

Deze handgreep is speciaal ontworpen voor de badkamer en natte ruimtes. Het blauw geribbelde handvat geeft een goede grip.
Vergelijk

wandbeugel met zuignapfunctie

U hoeft NIET te boren met deze beugel. Hij werkt door middel van een zuignap, met een indicatie lampje voor extra controle. Een compacte wandgreep voor het in en uit bad/douche te stappen. Ideaal om mee te nemen! Speciaal voor mensen die een beetje m...
Vergelijk

Wandbeugel Prima

De Prima wandbeugel is één van de sterkste wandbeugels op de markt. Gemaakt van een uit één stuk gegoten kunststof en versterkt door een interne buis van aluminium.
Vergelijk

Wandbeugel Prima

De vernieuwde Prima wandbeugels zijn
Vergelijk

Prima Beugel zwart 46cm

Prima wandbeugel voor buiten. Kleur zwart.
De lengte is 46 cm.
Vergelijk

Beugel voor trapleuning Rechts of Links draaiend

Trap beugel
Wit plastic gecoate stalen beugel. Draait 90gr rond een trapleuning. Lengte 67 cm.
Vergelijk

Wandbeugel Ashby gehoekt 33 cm

Een gehoekte wandbeugel ter ondersteuning bij het staan of zitten. Ideaal voor in het toilet. De gehoekte vormgeving ondersteund de onderarm bij het opstaan. Het profiel heeft een fijne anti-slipgreep. Wit ABS plastic. Lengte 33 cm. Diepte vanaf de muur 5
Vergelijk

Hoekwandgreep op zuignap

Wandgreep op zuignap in iedere gewenste hoek te plaatsen. Heel makkelijk te plaatsen in de badkamer zonder te hoeven boren. Deze wandgreep is een hulpmiddel om u dat extra stukje stabiliteit te geven.
Vergelijk

In prijs verlaagd

Wandbeugel zonder boren 40 of 50cm

Wandbeugel zonder boren 40 of 50cm

De Quick Mobile Rail is ontworpen om te ondersteunen bij natuurlijke bewegingen. Een wandbeugel is bijvoorbeeld goed te gebruiken als u in en uit de douche stapt, of als u op het toilet gaat zitten.
Vergelijk

€41,95 €37,95

Informatie

Badrand Beugel

Een beugel met twee handgrepen voor de badrand. Geeft extra veiligheid bij zitten en staan. De klem kan versteld worden van 7,5 tot 18 cm. Totale hoogte 45,5 cm. Hoogte boven de badrand 37,5 cm.
Vergelijk

In prijs verlaagd

Opklapbare wandbeugel

Opklapbare wandbeugel

De opklapbare wandbeugel is een stevige draagarm met een achterplaat, afgewerkt met een degelijke witte coating. De draagarm kan worden gebruikt als pakfunctie als ondersteunende functie.
Vergelijk

€69,95 €59,95

Informatie

Wandbeugel D

Wandbeugel D. Metalen wandbeugel voor meer grip. Laten plaatsen door ons is mogelijk, voor meer informatie neem contact op met ons.
Vergelijk

Mobiele wandbeugel Chroom Look

Deze vaste mobiele wandbeugel heeft een mooie chroomkleurige look.
Vergelijk

€204,95

Informatie
Incl. btw