Drempelhulp

Rubberen drempelhulp

Deze vernieuwde drempelhulpen zijn de ideale oplossing voor zowel binnen als buitenshuis. Ook te gebruiken in natte ruimte.

Gemaakt van 100 % gerecyceld rubbe...
Vergelijk

Drempelhulp, drempelplaat

Deze drempelhulp is een uitstekend hulpmiddel voor het overbruggen van hoogteverschillen van 3 tot 16 cm. Er zijn verschillende maten verkrijgbaar. De plaat is gemaakt van anti-slip aluminium, is gebruiksvriendelijk, mobiel en voorzien van een handva...
Vergelijk

Lichtgewicht Drempelplaat

Met deze lichtgewicht drempelplaat komt u gemakkelijk de drempel over in huis of auto. Geschikt voor rolstoelen, rollators, scootmobielen en looprekken. Opvouwbaar, lichtgewicht, roestvrij aluminium.
Vergelijk

Rolstoel helling inschuifbaar

Rolstoelhelling Inschuifbaar diverse maten
De 2 inschuifbare hellingen van lichtgewicht geanodiseerd aluminium, zijn speciaal ontworpen om makkelijk mee te nemen.
Vergelijk

€134,95

Informatie

In prijs verlaagd

Rolstoelhelling oprolbaar

Rolstoelhelling oprolbaar

Trappen zijn toegankelijk met deze eenvoudige
aluminiumconstructie. Makkelijk mee te nemen en op te rollen. Lengte 91.25 cm. Breedte 75 cm.
Vergelijk

€229,95 €209,95

Informatie
Incl. btw

Drempelhulp voor iedere drempel een goede oplssing

Heeft u last van de hoge drempels die overal in huis zijn? Bent u op zoek naar een manier om deze drempels op een eenvoudige manier over te komen? Dan hebben wij diverse oplossingen.

Drempelhulpen kunnen op diverse manieren geplaatst worden. Zo kunt u de drempelhulp tegen de huidige drempel plaatsen of de drempelhulp bevestigen bovenop de huidige drempel.

U kunt er bovendien voor kiezen om de drempelhulp tijdelijk te gebruiken bij een drempel of deze permanent te bevestigen.

 

Rubberen drempelhulp

Onze rubberen drempelhulpen zijn gemaakt van 100% gerecyceld rubber. De rubberen drempelhulpen zijn verkrijgbaar in diverse maten geschikt voor drempels met een hoogte van 1,5 tot 12,5 cm.

Door het gewicht van de drempels kunt u deze voor de drempel plaatsen zonder deze te bevestigingen op de ondergrond. Natuurlijk kunt u deze ook permanent bevestigen door deze met montagekit vast te zetten.

 

Aluminium drempelhulp

Onze aluminium drempelhulp is een uitstekend hulpmiddel voor het overbruggen van hoogteverschillen van 3 tot 16 cm. Er zijn verschillende maten verkrijgbaar. De plaat is gemaakt van anti-slip aluminium, is gebruiksvriendelijk, mobiel en voorzien van een handvatten waardoor deze ook nog eens eenvoudig mee te nemen is.

In het product zijn twee voorgeboorde gaten gemaakt waardoor u deze ook op een drempel kunt bevestigen voor wat extra stevigheid.

 

Oprolbare drempelhulp

Deze drempelhulp is geschikt voor tijdelijk gebruik bv wanneer u op vakantie gaat en hier geen permanente oplossing is voor de drempels. Met dit product is dit geen probleem meer. Omdat het oprolbaar is kunt u deze drempelhulp eenvoudig meenemen in iedere auto.