Verhuur van hulpmiddelen, een perfecte oplossing

Het is absoluut niet zo dat je tegenwoordig verplicht bent om alle zorg gerelateerde hulpmiddelen aan te kopen. Het betreft immers lang niet altijd een blijvende situatie waarin gebruik moet worden gemaakt van een bepaald hulpmiddel. Sommige mensen hebben dan ook slechts tijdelijk nood aan bijvoorbeeld een rolstoel of krukken. Na afloop van deze periode ligt het zorg gerelateerde hulpmiddel dan vaak ergens diep opgeborgen in een kast of wordt de rolstoel in een donker hoekje van het huis geplaatst. Dat is op zich geen probleem, maar het is wel zonde van het geld dat je er aan hebt moeten uitgeven. Het huren van deze medische hulpmiddelen voor tijdelijk gebruik is dan in het merendeel van de gevallen een behoorlijk stuk interessanter.

Groot aanbod aan hulpmiddelen

Lang niet iedereen die nood heeft aan zorg gerelateerde hulpmiddelen zal deze willen aankopen. Het is bijvoorbeeld perfect mogelijk dat je een bepaalde medische ingreep hebt ondergaan of dat je door een ongeval tijdelijk wat minder mobiel bent. In dit geval kan je misschien wel nood hebben aan een rolstoel of bijvoorbeeld een rollator, maar slechts voor een korte periode. Het aankopen van één van deze hulpmiddelen is dan vaak overbodig. Het is in deze situatie dan ook beslist interessanter om de mogelijkheden onder de loep te nemen met betrekking tot het huren van zorg gerelateerde hulpmiddelen. Denk hierbij bovendien niet alleen aan een rollator of rolstoel, maar bijvoorbeeld ook aan krukken of een speciale “sta op stoel”. Bij Hulpmedi.nl bieden we onze klanten in ieder geval op vlak van verhuur een groot aanbod aan mogelijkheden aan!

Een vast, periodiek bedrag

Wanneer je er voor kiest om één van de verschillende zorg gerelateerde hulpmiddelen te huren bij Hulpmedi.nl kan je dit steeds doen tegen een zeer voordelig prijskaartje. Dit zorgt er voor dat het merendeel van de hulpmiddelen financieel toegankelijk zijn voor iedereen. Indien je één van de hulpmiddelen uit ons assortiment wenst te huren is het voor jou meteen duidelijk welke periodieke kostprijs je hiervoor dient te betalen. Op deze manier kom je nooit voor verrassingen te staan terwijl je toch kan genieten van de beste en meest kwalitatieve hulpmiddelen voor jouw situatie die op de markt terug te vinden zijn.

De beste hulpmiddelen met de beste kwaliteit

Om de kosten te drukken kiezen veel mensen er vaak voor om net iets minder kwalitatieve hulpmiddelen aan te kopen. Ook hier is het vooral zo dat deze keuze in het bijzonder wordt gemaakt bij tijdelijke situaties. Wanneer je bijvoorbeeld een ongeval hebt gehad waardoor je tijdelijk iets minder mobiel bent kan beschikken over krukken interessant zijn. Wanneer je been terug voldoende is genezen zal je deze echter niet meer nodig hebben. Het is dan een beetje weggegooid geld om zoveel geld te betalen voor de aankoop van krukken terwijl je ze ook gewoon kan huren. Bovendien ben je bij het huren van zorg gerelateerde hulpmiddelen bij Hulpmedi.nl steeds verzekerd van de best mogelijke kwaliteit en dat in combinatie met een zo optimaal mogelijk prijskaartje.
 

Reacties

 1. Rick Rick

  Het is inderdaad een goede oplossing die word geboden. Voor veel mensen is het soms moeilijk aan te schaffen. Ook dekt helaas de verzekering niet alles. Desondanks toch een aantal hulpmiddelen zelf aangeschaft, kan ze nu ook echt niet meer wegdenken.

 2. Dennis Sellies Dennis Sellies

  Hallo Sonja,

  Bedankt voor je reactie. Klopt, ook wij zien dat de hygiëne producten vaker aangeschaft dan gehuurd worden.

  Desondanks is het huren een mooie oplossing voor tijdelijke hulp en / of om het product te proberen voor een eventuele aanschaf.

  Groet
  Dennis
  Hulpmedi

 3. Sonja Sonja

  Fijn dat jullie hulpmiddelen verhuren. Vooral voor de wat duurdere hulpmiddelen lijkt het mij echt een oplossing.
  Sanitaire hulpmiddelen zou ik minder snel huren maar eerder kopen.

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.