Zorgwinkel zowel online als offline

  • Geplaatst op
  • Door Stefan Molders | Molders Media
  • Geplaatst in Zorgwinkel
  • 0

Vandaag de dag is het zo dat veel mensen de voorkeur geven aan het online aankopen van artikelen. Dit is natuurlijk zeer interessant. Je hoeft er namelijk je huis niet voor te verlaten en daar komt bij dat je eenvoudig kan vergelijken. Toch zijn er ook verschillende artikelen of producten die je liever pas aankoopt wanneer je ze hebt kunnen zien en voelen. Vooral zaken die zorg gerelateerd zijn behoren tot deze categorie. Een rolstoel kan je dan wel perfect bestellen via het internet, het is vaak toch net even interessanter wanneer je ze eerst even kan uitproberen of op z'n minst kan zien in een winkel. Hulpmedi.nl vindt het belangrijk dat er aan alle eisen van haar klanten zo optimaal mogelijk tegemoet wordt gekomen. Omwille van deze reden hebben we er voor gekozen om een zorgwinkel op te zetten waarbij zowel online als offline kan worden gewinkeld.

Groot aanbod aan zorg gerelateerde producten

Indien je een blik werpt op het aanbod aan producten hier bij Hulpmedi.nl zal je merken dat deze bijzonder uitgebreid is. Wij bieden onze klanten niet alleen de mogelijkheid aan om diverse artikelen aan te kopen die een niet onbelangrijke hulp kunnen blijken tijdens dagelijkse activiteiten, daarnaast ben je bij ons bijvoorbeeld ook aan het juiste adres voor het in huis halen van met name een rolstoel, diverse bedhulpmiddelen, braces en ga zo maar door. Het mag dan ook duidelijk zijn, welke zorg gerelateerde artikelen je ook wenst aan te kopen, wanneer je een keuze wil kunnen maken uit een groot aanbod en indien je zeker wenst te zijn van de best mogelijke prijs ben je bij ons zonder twijfel aan het juiste adres!

24/24 en 7/7 online bestellen

Het belangrijkste voordeel van onze online zorgwinkel buiten het grote aanbod en de scherpe prijs is uiteraard dat ze 24 op 24 en 7 op 7 beschikbaar is. Wanneer je bijvoorbeeld dringend nood hebt aan een bepaald artikel en je niet meteen de mogelijkheid hebt om bij ons langs te komen of indien de afstand gewoon te groot is biedt de online zorgwinkel het perfecte alternatief. Je kan bij ons winkelen wanneer je dat maar wenst en gewoon vanuit je luie zetel.

Zorgwinkel in Heino

Ben je van plan om een bepaalde aankoop te doen, maar wil je deze graag eerst even in het echt zien en misschien wel uitproberen? Dat is geen enkel probleem. Wij beschikken immers over een echte zorgwinkel die is terug te vinden in Heino, vlakbij Zwolle. Deze winkel herbergt een groot aantal van onze producten waardoor je meteen dat ene artikel in huis kan halen die je nodig hebt.
 

Het spreekt voor zich dat onze klanten niet alleen in onze webwinkel, maar ook in onze fysieke winkel steeds kunnen genieten van de scherpst mogelijke prijs en dat terwijl je doorgaans geen rekening dient te houden met een bepaalde leveringstermijn. Het mag dan ook duidelijk zijn, wanneer je van plan bent om één of meerdere zorg gerelateerde artikelen in huis te halen is het beslist de moeite waard om even binnen te springen in onze zorgwinkel in Heino!
 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.