Carlett Carlett900

De Lett900: boodschappenwagen met rollatorfuncties
Beschikbaarheid:
Op voorraad
€199,95
Incl. btw

De Lett900 is de opvolger van de Lett800. Net als zijn oudere broer is de Lett900 een boodschappenwagen en rollator in één. Dit maakt de boodschappenrollator ideaal voor mensen die er graag op uit trekken of vaak buiten komen voor een boodschap. In de uitneembare tas kunt u tot wel 15 kg boodschappen meenemen. Ook bij een dagje uit kunt u hier al uw eigendommen in kwijt. Als u tijdens het stappen even wilt rusten, kan dit op het zitje bovemop de tas. Dit zitje is gemaakt van water- en vuilafstotend materiaal. Ook voor verdere reizen is de Lett900 van Carlett gemakkelijk in gebruik. U kunt de rollator helemaal in klappen om te vervoeren in de auto of  zelfs in het vliegtuig. U hoeft nergens meer naartoe zonder uw Lett900 boodschappenrollator!

De nieuwste technieken van de Lett900

De Lett900 van Carlett beschikt over de nieuwste technieken. De boodschappenrollator is eenvoudig aan te passen aan uw lichaam en uw persoonlijke wensen. De handvaten van de Lett900 zijn op hoogte verstelbaar. Dankzij het dubbele remsysteem kunt u de wielen per zijde blokkeren en belast u uw handen minder wanneer u de remmen gebruikt. Door deze nieuwe technieken ervaart u maximale steun van de Lett900.

Een andere handige eigenschap van de Lett900 boodschappenrollator is het extra mandje onder het handvat. Hier kunt u makkelijk al uw kleine voorwerpen in opbergen die u gedurende de dag nodig heeft. Denk aan uw telefoon, portemonnee of zonnebril. De lett900 boodschappenrollator is daardoor niet alleen veilig in gebruik, maar ook van alle gemakken voorzien.

 

Specificaties

 

  • Gewicht: 6,2 kg
  • Hoogte handgrepen: 84 - 91 cm
  • Breedte: 52 cm
  • Breedte van de zitting: 35 cm
  • Hoogte van de zitting: 48 cm
  • Maximaal gebruikersgewicht: 100 kg
  • Maximaal laadgewicht: 15 kg
  • Diameter wielen: 18 cm
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen