Fietstrainer

Fietstrainer

Compacte home-fiets-trainer. Kan ook voor de handen/armen gebruikt worden. Nu ook het nieuwe model leverbaar in de kleur zwart/grijs!
Vergelijk

Fietstrainer digitaal display Nieuw

Deze fietstrainer met digitaal display stimuleert de bloedcirculatie en versterkt de spieren. Display geeft de verbrande calorieën, tijd en aantal omwentelingen aan.
Vergelijk

Electrische mini fietstrainer

Deze mini elektrische fietstrainer stimuleert de bloedsomloop en spierkracht voor benen en armen. Makkelijk in huis te gebruiken vanuit u stoel.
Vergelijk

€129,95

Informatie
Incl. btw

Compacte fietstrainers voor thuis.

Deze fietstrainer zorgt voor het herstellen van spierkracht, circulatie en coördinatie van de onderste extremiteiten. Eenvoudig onder bed, stoel of bank op te bergen.

Verkrijgbaar in 3 modellen:

  1. Standaard model met verchroomd duurzaam stalen frame met antislipdoppen.
  2. Model met digitaal display voor het bijhouden van de verbrande calorieën, de tijd en het aantal omwentelingen.
  3. Luxe model met electrische aandrijving als een electrische fiets.

Deze veelzijdige fietstrainers worden zeer veel gebruikt voor diverse fitness oefeningen en voor revalidatie door patiënten thuis.

De fietstrainers zijn geschikt voor jong en oud.

Met deze trapfietsen kunnen verschillende oefeningen voor armen en benen gedaan worden waarbij de weerstand lichter of zwaarder kan worden ingesteld door het draaien aan de verstelknop bovenop of het instellen van het display.

Kortom, bent u op zoek naar een passende manier om te revalideren of uw spieren in beweging te houden, dan zijn deze fietstrainers zeker het overwegen waard!