Opvouwbaar looprek

In prijs verlaagd

Aluminium opvouwbaar Looprek Gecko Starr

Aluminium opvouwbaar Looprek Gecko Starr

Eenvoudig opvouwbaar looprek met aluminium frame in de kleur zilver/grijs. Licht in gewicht met slechts 2,5kg. In hoogte verstelbaar van 81 - 98,5 cm. Met één druk op de knop in te klappen.
Vergelijk

€47,25 €43,90

Informatie

Opvouwbaar looprek

Eenvoudig opvouwbaar looprek met comfortabele handgrepen. In hoogte te verstellen van 80 tot 92 cm
Vergelijk
Incl. btw

Het looprek biedt steun en stabiliteit tijdens het lopen. Looprekken worden veel gebruikt door ouderen, gehandicapten of mensen die moeten revalideren. Hoewel het looprek in veel gevallen vervangen is door de rollator, is het ideaal voor gebruik binnenshuis of om mee te nemen. Het opvouwbaar looprek biedt u vele voordelen, zonder dat u beperkt bent in uw mobiliteit. Hulpmedi.nl heeft het geschikte opvouwbaar looprek voor u in het assortiment.

De voordelen van een opvouwbaar looprek

Er is veel te krijgen op het gebied van looprekken. Het opvouwbaar looprek biedt u de beste ondersteuning bij uw dagelijkse bezigheden. Het looprek is binnenshuis gemakkelijk te gebruiken, daarnaast gebruikt u hem voor een wandeling buitenshuis of het doen van boodschappen. Het opvouwbaar looprek is overal mee naartoe te nemen en ideaal tijdens een dagje uit, op vakantie of voor een bezoek aan het ziekenhuis. Een opvouwbaar looprek neemt weinig ruimte in beslag, waardoor deze in iedere auto past. Dankzij het lichte gewicht kan iedereen hem optillen.

In hoogte verstelbaar looprek

Het is belangrijk dat een opvouwbaar looprek op de juiste hoogte wordt ingesteld. De hoogte is goed wanneer u rechtop kan blijven staan, terwijl de ellenbogen licht gebogen zijn. Laat uw armen recht langs uw lichaam hangen. De handgrepen van het opvouwbaar looprek moeten ter hoogte van uw polsen zitten. Onze looprekken zijn in hoogte verstelbaar. Om de hoogte in te stellen drukt u de twee uitstekende pinnen in. Vervolgens trekt u aan de insteekbuis en zet deze op de juiste hoogte. Dit doet u terwijl u de insteekbuis een beetje draait. Heeft u de juiste hoogte bereikt, draai dan de buis weer, zodat de pinnen in de gaatjes vallen. We raden aan om de juiste hoogte door iemand anders in te laten stellen terwijl u zelf voor het looprek staat.

Het lichtgewicht opvouwbaar looprek

Het opvouwbaar looprek Gecko Starr heeft een gewicht van slechts 2,5 kilo. Hiermee is deze zeer eenvoudig in gebruik, waar u ook bent. Het rek biedt ondersteuning bij het staan of lopen. Het aluminium frame is met één drukknop opvouwbaar. Dit looprek is voorzien van antislip doppen, wat voor extra stabiliteit zorgt. De Gecko Starr past over een toilet, wat u de nodige ondersteuning biedt. Met een breedte van slechts 47 centimeter is dit een zeer geschikt hulpmiddel voor smalle ruimtes. De hoogte is instelbaar van 81 tot 98,5 centimeter.

Stabiel opvouwbaar looprek

Bij het opvouwbaar looprek heeft u de keuze uit smalle of brede modellen. Het bredere model biedt extra stabiliteit en is zeer geschikt wanneer u zwaar moet steunen. Het brede opvouwbaar looprek uit ons assortiment weegt slechts 2,2 kilo en is zeer eenvoudig in gebruik. Met antislip doppen ervaart u een grote stabiliteit op de ondergrond. Dit rek heeft een breedte van 61 centimeter en biedt u zowel binnen als buiten de juiste ondersteuning. Wilt u gaan zitten, ga dan met uw rug voor de stoel staan en houdt het opvouwbaar looprek voor u. Pak de armleuningen van de stoel beet, buig iets voorover en laat u voorzichtig in de stoel zakken.

Veiligheidstips voor het opvouwbaar looprek

Het is belangrijk dat u veilig en vertrouwd kunt rondlopen. Let goed op met een natte ondergrond zoals een pas gedweilde vloer of herfstbladeren op straat. Vermijd deze situaties, ook wanneer u gebruik maakt van het looprek. Draag altijd stevige platte schoenen, dit vergroot uw stabiliteit. Binnenshuis let u goed op met losliggende vloerkleedjes of kabels. Laat deze eventueel opruimen.

Het looprek biedt u een grotere mobiliteit, zowel thuis als onderweg. Bij Hulpmedi.nl vindt u het meest geschikte opvouwbaar looprek.