De rollator geeft u rust en zekerheid, waar u ook bent. Dit loophulpmiddel geeft u steun bij het lopen, wandelen, boodschappen doen, maar ook binnenshuis. Hierdoor voelt u zich veilig en vertrouwd. Het kan soms een drempel zijn om een rollator aan te schaffen, u gaat hiermee een andere fase in. Wij helpen u graag over deze drempel heen, want een rollator van Hulpmedi.nl biedt u veel voordelen.

Zelfstandig en mobiel blijven

Ouder worden gaat gepaard met verschillende kwaaltjes, daar krijgen we vroeg of laat allemaal mee te maken. Dit kan soms vervelend zijn, vooral wanneer dit uw mobiliteit beperkt. Met een rollator blijft u mobiel en kunt u zelfstandig grotere afstanden overbruggen. Bent u onderweg vermoeid geraakt, de zitting van de rollator biedt u een moment van rust. Dit hulpmiddel gebruikt u buiten, maar ook binnenshuis.

Rollator voor binnen

Voor het gebruik van een rollator binnenshuis is het belangrijk om op een aantal zaken te letten. Een harde vloer of laagpolig tapijt verdient de voorkeur, hierop duwt u de rollator eenvoudiger vooruit. Let op met losliggende vloerkleedjes, snoeren en andere materialen. Deze kunnen uw doorgang belemmeren. Het is ook belangrijk dat er voldoende ruimte is om te keren. We hebben diverse rollators voor thuisgebruik in ons assortiment. Dit betreft een rollator die licht en soepel rolt, en ook nog eens zeer wendbaar is. U heeft de keuze uit verschillende modellen, zowel met drie wielen als vier wielen. De rollator is voorzien van zitting en mandje. Dankzij dit loophulpmiddel beweegt u zich binnenshuis zonder problemen. Voorkom valpartijen en vind de nodige ondersteuning, waar u ook bent.

De lichtgewicht rollator

De meeste rollators wegen minimaal 8 kilo. Heeft u hier moeite mee, dan hebben we het lichtgewicht model. Deze wegen 6 tot 7 kilo en zijn net iets makkelijker hanteerbaar. De lichtgewicht rollator is uw handig hulpmiddel bij het boodschappen doen, wandelen of gebruik binnenshuis. Drempels en stoepen zijn gemakkelijker te overbruggen. Ook de lichtgewicht rollator biedt veel gebruiksgemak door de aanwezigheid van een zitgedeelte en boodschappenmand, afhankelijk van het model.

Rollator en rolstoel ineen

Heeft u behoefte aan meer ondersteuning of rust, dan hebben we de rollator en rolstoel ineen. De rollator biedt u de nodige ondersteuning tijdens een wandeling of het winkelen. Bent u erg vermoeid of kunt u niet meer verder lopen, dan is de rollator eenvoudig om te bouwen tot rolstoel. Hierbij worden de beensteunen vastgeklikt op de rollator, de rugleuning is eenvoudig naar boven te schuiven. Het robuuste ontwerp biedt veel comfort in alle omstandigheden. De rollator en rolstoel ineen is perfect voor mensen die wat meer ondersteuning en zekerheid willen.

Rollator accessoires

Een goed onderhoud van de rollator is belangrijk. Hierdoor heeft u langer plezier van uw hulpmiddel, bovendien kunt u altijd blijven vertrouwen op de juiste ondersteuning. Voor alle rollators in ons assortiment hebben we diverse onderdelen. Met het boodschappennetje heeft u voldoende opbergruimte voor uw boodschappen en persoonlijke bezittingen. U hoeft in de wintermaanden geen kou te lijden, met onze handenwarmers voor de rollator houdt u altijd lekker warme handen.

Daarnaast hebben we diverse vervangbare onderdelen voor de Quatro rollator. Hiermee bespaart u kosten op reparatie, er is altijd wel iemand in uw omgeving die kan helpen. Voor binnen- en buitengebruik hebben we ook nog eens de rubberen drempelhulp of drempelplaat. Dit voorkomt dat u de rollator over een drempel moet tillen.

Hulpmedi.nl maakt het leven een stuk aangenamer en eenvoudiger. De beste rollators en bijbehorende accessoires vindt u in ons uitgebreide assortiment.

Rollator