Alle modellen rollators

Lichtgewicht 3 wiel rollator met mandje/dienblad

Deze lichtgewicht 3 wiel rollator met mandje en dienblad is ideaal voor in huis. Hij is zeer wendbaar en rijdt soepeltjes door u huis.
Vergelijk

Quatro rollator

Quatro rollator COMPLEET!
ALS BESTE GETEST BIJ DE KASSA ROLLATORTEST!
Vergelijk

Move light rollator

Lichtgewicht rollator met anatomische gevormde handgrepen, een gepolsterde zitting en een comfortabele zachte rugsteun.
Vergelijk

€109,00

Informatie

Rollator Aidapt Lichtgewicht

Deze rollator heeft een modern uiterlijk en beschikt over handige functies.
Zeer snel in elkaar te zetten. Lees hieronder verder
Vergelijk

€169,95

Informatie

Aidapt deluxe inklapbare rollator

De Aidapt Deluxe lichtgewicht, platte rollator is een betaalbaar, rijk aan functies wandelhulpmiddel met een aluminium frame en zitting. Ook inbegrepen is een afneembare tas voor kleine boodschappen.
Vergelijk

€189,00

Informatie

Aidapt Duo Deluxe Rollator

De Aidapt Duo Deluxe 2-in-1 Rollator en Transit Chair is een mobiliteitshogeapparaat van hoge kwaliteit dat multifunctioneel inzetbaar is
Vergelijk

€189,00

Informatie

Lett900

De Lett900: boodschappenwagen met rollatorfuncties
Vergelijk

€199,95

Informatie

Neptune rollator

De nieuwe Neptune rollator is een lichtgewicht design rollator met een moderne uitstraling.
Vergelijk

€199,95

Informatie

Rollator en Rolstoel in één

Rollator die eenvoudig omgebouwd kan worden naar Rolstoel. Met de meegeleverde beensteunen kunt u de rollator ook gebruiken als rolstoel.
Vergelijk

€199,95

Informatie

Let's Move

Let’s Move: de ideale allround rollator

De Let’s Move is een rollator van het Zweedse merk Trustcare. De Let’s move is een rollator is voor zowel binnen- als buitengebruik. Maar naast de handige functionaliteiten is de Let’s move ook erg elegant en str
Vergelijk

€279,00

Informatie

Trive Rollator

De rollator Trive is een lichtgewicht design rollator van het Britse merk Uplivin. Met de door het British Racing geïnspireerde groene kleur en de imitatie lederen accessoires is de Trive rollator een unieke verschijning.
Vergelijk

€299,95

Informatie

Rollator Wheelz ahead TRACK Luxe!

Dubbel opvouwbaar, Ultra-lichtgewicht, alle accessoires inclusief!
Vergelijk

€299,95

Informatie

Rollator Let's Go Out

Let's Go Out!
Licht en stabiel vormgegeven. De let's Go Out rollator van Trust Care is zeer licht en flexibel de rollator weegt slechts 6,2 kg waar de gemiddelde rollator zo'n 8 kilo weegt.
Vergelijk

€319,95

Informatie

Server Rollator

De stijlvolle Server rollator heeft een uniek driehoekig profiel en een vast gelast frame. Het is met een eigen gewicht van ruim onder de 7,5 kg een van de lichtste rollators op de markt in de categorie gebruikers tot een maximaal gewicht van 150 kg.
Vergelijk

€349,00

Informatie

Trust Let's fly rollator

De Let's Fly rollator is nieuw op de markt en toonaangevende ten aanzien van design en functionaliteit.
Wilt u meedoen met de laatste trends op rollatorgebied dan is deze rollator echt iets voor u. incl. gratis tas.
Vergelijk

€398,00

Informatie

Server Rollator Soft Wielen

Uniek design
De stijlvolle Server rollator heeft een uniek driehoekig profiel en een vast gelast frame. Het is met een eigen gewicht van ruim onder de 7,5 kg een van de lichtste rollators op de markt in de categorie gebruikers tot een maximaal gewicht va
Vergelijk

€399,00

Informatie

Athlon Server rollator

De Athlon Carbon Fiber Rollator vertegenwoordigt de elegantie en de prestaties van de Rehasense rollators. Met een gewicht tot onder de 5,5 kg kan de Athlon Rollator tot 150 kg belast worden.
Vergelijk

€649,00

Informatie
Incl. btw

Rollators zijn uw hulp bij het lopen, wandelen en winkelen. Bent u beperkt in uw mobiliteit, dan kunt u tegen bepaalde problemen aanlopen. Wij proberen deze problemen zoveel mogelijk weg te nemen door het aanbieden van de beste rollators. Deze vereenvoudigen uw dagelijks leven. Rollators zijn leverbaar in verschillende modellen, kleuren en specificaties. We hebben de beste modellen voor u geselecteerd, deze vindt u bij Hulpmedi.nl.

Quatro rollators

Kent u de rollators van het merk Quatro al? Deze rollator kwam als beste uit de test bij de Kassa rollatortest. De stevige en robuuste rollator biedt u de beste ondersteuning, zowel buitenshuis als binnenshuis. Bij rollators speelt stabiliteit een grote rol. Het hulpmiddel is er voor u, en niet andersom. Daarom kiest u rollators met een hoge veiligheid. De Quatro rollators zijn voorzien van parkeerremmen. Deze kunt u blokkeren voordat u gaat zitten, dat is wel zo veilig. De breedte van deze rollators bedraagt 59 centimeter en zijn hiermee zeer geschikt voor gebruik binnenshuis. De hoogte is instelbaar van 80 tot 93 centimeter, perfect af te stemmen op de gebruiker zelf. De Quatro rollator kan een gebruikersgewicht van 130 kilo aan. De Quatro worden geleverd inclusief mandje, wandelstokhouder en dienblad.

Lichtgewicht rollators

Met lichtgewicht rollators komt u overal. Zo zijn deze net iets eenvoudiger over een hoge drempel of stoep te tillen. Voor uw partner of begeleider bieden lichtgewicht rollators het voordeel dat ze gemakkelijk in de auto te tillen zijn. Lichtgewicht rollators zijn ideaal voor gebruik binnenshuis, ook maakt u hier een mooie wandeling mee. Ze zijn wendbaar en bieden het beste dat u wensen kunt. Uiteraard zijn deze rollators ook voorzien van zitje en boodschappenmandje, afhankelijk van het gekozen model.

De meest ideale rollator voor binnenshuis heeft een smal frame. Dit vindt u bij de rollator van het merk Rumba. Met een breedte van 57 centimeter beweegt u zich eenvoudig door uw woning. De remmen bedient u met één hand, waardoor u meer vrijheid ervaart. Deze rollator wordt geleverd met zitting en dienblad.

Rollators met grote voorwielen

Loopt u veel op oneffen terrein zoals in het bos, dan biedt de rollator met grote voorwielen extra comfort. Deze rollators zijn zeer wendbaar en stabiel. Rollators van het merk Nitro hebben 25 centimeter grote voorwielen. Met een dubbel kruisframe bieden ze de beste stabiliteit en veiligheid op oneffen terrein. Deze rollators zijn ook nog eens voorzien van reflectoren voor en achter, waardoor u altijd gezien wordt. De handrem is vergrendelbaar, wat meer zekerheid biedt. Deze rollators zijn gemakkelijk inklapbaar en bieden een zeer groot gebruiksgemak. U kiest toch ook het beste voor uzelf?

Rollator en rolstoel combineren

Heeft u moeite met het afleggen van lange afstanden, dan is er de rollator die u ombouwt tot rolstoel. Bij Hulpmedi.nl hebben we deze rollator in ons assortiment. Met de meegeleverde beensteunen wordt uw rollator in een handomdraai een rolstoel. De beensteunen zijn eenvoudig vast te klikken, de rugleuning snel omhoog te schuiven. Deze rollators zijn uitgerust met een stevig kruisframe. Een afneembare draagtas en wegklapbare voetsteunen worden standaard meegeleverd.

Rollators kopen bij Hulpmedi.nl

Rollators worden niet vergoed vanuit de basisverzekering. Heeft u een aanvullende verzekering, dan heeft u mogelijk recht op een gedeeltelijke vergoeding. We adviseren u hier graag in. We vinden het belangrijk dat u zich veilig en vertrouwd kunt bewegen, zowel binnenshuis als over straat. Daarom bieden we de beste rollators met een hoge stabiliteit. Van lichtgewicht tot de meest moderne modellen, u vindt het allemaal bij Hulpmedi.nl.