Lichtgewicht rollator

Lichtgewicht 3 wiel rollator met mandje/dienblad

Deze lichtgewicht 3 wiel rollator met mandje en dienblad is ideaal voor in huis. Hij is zeer wendbaar en rijdt soepeltjes door u huis.
Vergelijk

Move light rollator

Lichtgewicht rollator met anatomische gevormde handgrepen, een gepolsterde zitting en een comfortabele zachte rugsteun.
Vergelijk

€109,00

Informatie

Rollator Aidapt Lichtgewicht

Deze rollator heeft een modern uiterlijk en beschikt over handige functies.
Zeer snel in elkaar te zetten. Lees hieronder verder
Vergelijk

€169,95

Informatie

Rollator Roomba

Zeer wendbare rollator die speciaal gemaakt is voor gebruik binnenshuis. Smal fabrikaat waardoor deze goede en degelijke rollator makkelijk in huis te gebruiken is. De remmen kunnen met 1 hand bediend worden.
Vergelijk

€174,95

Informatie

Aidapt deluxe inklapbare rollator

De Aidapt Deluxe lichtgewicht, platte rollator is een betaalbaar, rijk aan functies wandelhulpmiddel met een aluminium frame en zitting. Ook inbegrepen is een afneembare tas voor kleine boodschappen.
Vergelijk

€189,00

Informatie

Aidapt Duo Deluxe Rollator

De Aidapt Duo Deluxe 2-in-1 Rollator en Transit Chair is een mobiliteitshogeapparaat van hoge kwaliteit dat multifunctioneel inzetbaar is
Vergelijk

€189,00

Informatie

Lett900

De Lett900: boodschappenwagen met rollatorfuncties
Vergelijk

€199,95

Informatie

Neptune rollator

De nieuwe Neptune rollator is een lichtgewicht design rollator met een moderne uitstraling.
Vergelijk

€199,95

Informatie

Rollator en Rolstoel in één

Rollator die eenvoudig omgebouwd kan worden naar Rolstoel. Met de meegeleverde beensteunen kunt u de rollator ook gebruiken als rolstoel.
Vergelijk

€199,95

Informatie

Rollator Nitro

De lichtgewicht Nitro Rollator is in 3 kleuren verkrijgbaar. Met z'n 7,2 kg is deze licht en met de grote voorwielen zeer wendbaar. Eenvoudig in gebruik en mee te nemen.
Vergelijk

€229,95

Informatie

Let's Move

Let’s Move: de ideale allround rollator

De Let’s Move is een rollator van het Zweedse merk Trustcare. De Let’s move is een rollator is voor zowel binnen- als buitengebruik. Maar naast de handige functionaliteiten is de Let’s move ook erg elegant en str
Vergelijk

€279,00

Informatie

Trive Rollator

De rollator Trive is een lichtgewicht design rollator van het Britse merk Uplivin. Met de door het British Racing geïnspireerde groene kleur en de imitatie lederen accessoires is de Trive rollator een unieke verschijning.
Vergelijk

€299,95

Informatie

Rollator Wheelz ahead TRACK Luxe!

Dubbel opvouwbaar, Ultra-lichtgewicht, alle accessoires inclusief!
Vergelijk

€299,95

Informatie

Rollator Let's Go Out

Let's Go Out!
Licht en stabiel vormgegeven. De let's Go Out rollator van Trust Care is zeer licht en flexibel de rollator weegt slechts 6,2 kg waar de gemiddelde rollator zo'n 8 kilo weegt.
Vergelijk

€319,95

Informatie

Server Rollator

De stijlvolle Server rollator heeft een uniek driehoekig profiel en een vast gelast frame. Het is met een eigen gewicht van ruim onder de 7,5 kg een van de lichtste rollators op de markt in de categorie gebruikers tot een maximaal gewicht van 150 kg.
Vergelijk

€349,00

Informatie

Trust Let's fly rollator

De Let's Fly rollator is nieuw op de markt en toonaangevende ten aanzien van design en functionaliteit.
Wilt u meedoen met de laatste trends op rollatorgebied dan is deze rollator echt iets voor u. incl. gratis tas.
Vergelijk

€398,00

Informatie

Server Rollator Soft Wielen

Uniek design
De stijlvolle Server rollator heeft een uniek driehoekig profiel en een vast gelast frame. Het is met een eigen gewicht van ruim onder de 7,5 kg een van de lichtste rollators op de markt in de categorie gebruikers tot een maximaal gewicht va
Vergelijk

€399,00

Informatie

Athlon Server rollator

De Athlon Carbon Fiber Rollator vertegenwoordigt de elegantie en de prestaties van de Rehasense rollators. Met een gewicht tot onder de 5,5 kg kan de Athlon Rollator tot 150 kg belast worden.
Vergelijk

€649,00

Informatie
Incl. btw

Rollators zijn met de jaren lichter geworden, dit biedt meer gebruiksgemak. De lichtgewicht rollator is net wat lichter dan de standaard versie zonder op stabiliteit in te leveren. Deze rollator heeft vele voordelen tegenover de gewone rollator. Bij Hulpmedi.nl vindt u de beste lichtgewicht rollator tegen een aantrekkelijke prijs.

De lichtgewicht rollator met drie wielen

De meeste rollators zijn uitgerust met vier wielen, maar de rollator met drie wielen biedt extra voordeel. Zo zijn ze zeer wendbaar en geschikt voor gebruik binnenshuis. Daarnaast is deze eenvoudig mee te nemen voor een wandeling of het doen van boodschappen. De drie wiel rollator is voorzien van in hoogte verstelbare handgrepen met een anatomische vormgeving. Het model wordt geleverd met handig mandje en stevig blad.

De rollator met vier wielen

De meest verkochte lichtgewicht rollator heeft vier wielen. Een lichtgewicht rollator wordt zo genoemd wanneer deze maximaal 8 kilo weegt. Deze rollators zijn zeer geschikt voor actieve mensen, zowel binnen- als buitenshuis. Dankzij het lichte gewicht overbrugt u eenvoudiger drempels, ook het bergop lopen is minder vermoeiend met de lichtgewicht variant.

Bent u veel onderweg met de auto, dan is de lichtgewicht rollator zeker aan te bevelen. Uw partner of begeleider tilt deze zonder moeite in de auto. De moderne rollators bieden voldoende ondersteuning en zijn uitgerust met sterk kruisframe. Wilt u desondanks al deze voordelen toch een zwaardere rollator, dan vindt u ook deze in ons assortiment.

Onze modellen rollators

Bij Hulpmedi.nl vindt u altijd de geschikte lichtgewicht rollator. De rollator Roomba is zeer wendbaar en speciaal geschikt voor gebruik binnenshuis. Uiteraard maakt u hier ook mooie wandelingen mee. Deze lichtgewicht rollator heeft een smal frame van 57 centimeter. Dit is zeer geschikt voor gebruik in de woning, maar ook om mee te nemen tijdens het winkelen. De rollator Roomba is uitgerust met ergonomische zachte handgrepen en remmen die met één hand bediend kunnen worden. Standaard wordt dit model geleverd met zitting en groot dienblad, zodat deze overal inzetbaar is.

De ideale lichtgewicht rollator voor buiten is de rollator Let’s Go Out. Deze is voorzien van grote voorwielen en biedt hiermee een uitstekende stabiliteit op oneffen terrein. Daarnaast is deze zeer eenvoudig over een stoep te rollen. De Let’s Go Out is niet alleen praktisch maar ziet er ook nog eens modern uit. Dit model is uitgerust met zachte vering en uitstekende remmen. De bedrading van de remmen is netjes weggewerkt in het stevige frame. Deze rollator weegt slechts 6,2 kilo en is zeer geschikt voor mensen die veel onderweg zijn.

Compacte rollator

Binnen de lichtgewicht modellen hebben we een rollator die dubbel opvouwbaar is. Deze is van het merk Wheelz Ahead TRACK Luxe. Waar een normale rollator éénmaal samen te vouwen is, biedt dit model een extra optie. De verticale zijde vouwt u eenvoudig samen, waardoor deze zeer compact is. Dit model is zeer geschikt om mee te nemen op vakantie of een dagje uit en past in kleinere auto’s. De lichtgewicht rollator is uitgerust met zachte wielen, dat voor meer comfort zorgt. Met drie bijgeleverde tassen heeft u altijd voldoende opbergruimte.

Andere modellen in ons assortiment

Naast bovenstaande modellen hebben we nog veel meer luxe en lichtgewicht rollators in ons assortiment. Heeft u behoefte aan meer rust tijdens uw dagje uit, dan bieden wij u de rollator en rolstoel inéén. De meegeleverde beensteunen geven u gelegenheid de rollator snel om te bouwen tot rolstoel. Ook hebben we de rollator Aidapt voor u beschikbaar. Met zijn modern uiterlijk en handige functies voorziet deze in al uw behoeften.

Welke lichtgewicht rollator u ook zoekt, u vindt het allemaal bij Hulpmedi.nl. Bekijk al onze modellen en maak uw keuze.