Rollator voor binnen

Lichtgewicht 3 wiel rollator met mandje/dienblad

Deze lichtgewicht 3 wiel rollator met mandje en dienblad is ideaal voor in huis. Hij is zeer wendbaar en rijdt soepeltjes door u huis.
Vergelijk

Quatro rollator

Quatro rollator COMPLEET!
ALS BESTE GETEST BIJ DE KASSA ROLLATORTEST!
Vergelijk

Rollator Aidapt Lichtgewicht

Deze rollator heeft een modern uiterlijk en beschikt over handige functies.
Zeer snel in elkaar te zetten. Lees hieronder verder
Vergelijk

€169,95

Informatie

Rollator Roomba

Zeer wendbare rollator die speciaal gemaakt is voor gebruik binnenshuis. Smal fabrikaat waardoor deze goede en degelijke rollator makkelijk in huis te gebruiken is. De remmen kunnen met 1 hand bediend worden.
Vergelijk

€174,95

Informatie

Rollator Let's Go Out

Let's Go Out!
Licht en stabiel vormgegeven. De let's Go Out rollator van Trust Care is zeer licht en flexibel de rollator weegt slechts 6,2 kg waar de gemiddelde rollator zo'n 8 kilo weegt.
Vergelijk

€319,95

Informatie
Incl. btw

De rollator voor binnen is speciaal ontwikkeld voor gebruik in de woning. Dit hulpmiddel biedt extra steun en stabiliteit tijdens uw dagelijkse bezigheden. Dankzij het smalle frame is de rollator binnenshuis eenvoudig te wenden. De dunnere wielen zorgen voor minder rolweerstand. De rollator voor binnen is de juiste keus voor mensen die behoefte hebben aan extra ondersteuning. Deze rollators vindt u bij Hulpmedi.nl.

Lichtgewicht rollator

De rollator voor binnen is lichter dan de standaard rollator. Dit is ook nodig, het vergroot de wendbaarheid. Een absolute aanrader onder de lichtgewicht rollators is de Quatro rollator. Dit hulpmiddel is zeer geschikt voor binnen, maar is ook buiten uw vertrouwde ondersteunende hulp. De Quatro is als beste getest bij de Kassa rollatortest. Met zijn stevige constructie en voordelige prijs is dit de beste keus voor u. Deze rollator voor binnen heeft een maximum gebruikersgewicht van 130 kilogram.

Rollator voor binnen met smal frame

Bij het gebruik van een rollator binnenshuis is het belangrijk dat u kiest voor een smal frame. Hierdoor is deze overal goed inzetbaar. De in-huis rollator van Roomba heeft een totale breedte van slechts 57 centimeter. De totale lengte bedraagt 55 centimeter, dit is dan ook de ideale rollator voor binnen. U bedient de remmen met slechts één hand, waardoor u altijd de andere hand vrij heeft. Deze mooie rollator is uiterst wendbaar en voorzien van zachte doorlopende handgrepen. Met een totaal gewicht van 5,6 kilo ervaart u groot gebruiksgemak.

Let bij het gebruik van een rollator voor binnen goed op uw eigen inrichting. Losse vloerkleedjes kunnen uw doorgang belemmeren, evenals meubels die te dicht op elkaar staan. Kijk nog eens kritisch naar uw inrichting en breng hier eventueel verandering in aan.

Rollator met grote voorwielen

Heeft u behoefte aan extra stabiliteit, dan raden wij u een rollator met grote voorwielen aan. Dit is niet alleen geschikt voor binnen, maar ook nog eens extra handig voor buiten. Met grotere voorwielen kunt u gemakkelijk een stoepje oprijden. Daarnaast geeft het extra stabiliteit wanneer u kleedjes in huis heeft liggen. De rollator Let’s Go Out weegt slechts 6,2 kilo en heeft een moderne vormgeving. Deze rollator voor binnen en buiten heeft een breedte van 58,5 centimeter. Hij is zeer wendbaar en kan een maximaal gewicht van 130 kilo aan. U heeft de keuze uit twee moderne kleurcombinaties.

Makkelijke op te vouwen rollator

Een rollator voor gebruik binnenshuis ondersteunt bij het lopen of bepaalde bezigheden. Wanneer u met de auto weggaat, is het handig om de rollator mee te nemen. De lichtgewicht rollator Aidapt is zeer eenvoudig op te vouwen en mee te nemen. U trekt aan het hengsel om deze in te klappen, meer is er niet nodig. Met een gewicht van slechts 6,9 kilo wordt deze rollator eenvoudig in de auto getild. De breedte bedraagt 66 centimeter en is hiermee iets breder dan andere rollators voor binnenshuis. Dit model is dan ook geschikt voor de wat grotere woningen.

Rollator voor binnen met drie wielen

Het voordeel van een rollator met drie wielen is de grote wendbaarheid. Het model met drie wielen heeft een kleine draaias, ideaal wanneer u moeite heeft met wenden. Zeer geschikt voor gebruik in smalle ruimtes. De rollator met drie wielen weegt slechts 7 kilo en rijdt zeer soepel door de woning. Dit model is voorzien van stevig blad en mandje, zodat u uw benodigdheden altijd bij de hand heeft. Uiteraard is deze rollator eenvoudig op te bouwen en mee te nemen.

Zoekt u de beste rollator voor binnen, bekijk dan ons complete assortiment. Hulpmedi.nl weet precies wat u nodig heeft.