Op zoek naar een rolstoel, maar welke?

Het kopen van een rolstoel lijkt heel eenvoudig maar in de praktijk blijkt dit nog niet zo te zijn. Er zijn namelijk een aantal zaken waar u rekening mee dient te houden.

Rolstoel kopen, waar moet u opletten?

Gaat u de rolstoel intensief gebruiken? En binnen of buiten? Rolstoelen kunnen verschillen in techniek, afmeting of gewicht. Iedere type verschilt  en kan voor diverse specifieke of meer algemene doeleinden worden gebruikt. Het is daarom belangrijk om vanuit uw persoonlijke situatie en bijbehorende gebruikswensen een goede keuze te maken.

Waarvoor ga ik of de gebruiker de rolstoel voor gebruiken bijvoorbeeld. Dagelijks gebruik of af en toe?

Uitvoering van de rolstoel

Een rolstoel kunt u in diverse soorten en maten vinden maar ook standaard uitvoeringen. Onze rolstoelen zijn in te stellen op de gebruiker van de rolstoel. Ook zijn sommige modellen in te stellen op diegene die erachter loopt.

Daarnaast beschikken al onze modellen over massieve afneembare wielen. Dus nooit meer last van lekke banden.

Onze showroom

In onze showroom helpen wij u graag met uw zoektocht naar een geschikte rolstoel. Al onze modellen staan klaar om te proberen. Mocht u de rolstoel bestellen via onze website dan krijgt u de rolstoel binnen 24uur thuis geleverd. U mag ons natuurlijk altijd bellen wanneer u vragen heeft over een rolstoel.