Ook voor het huren van Hulpmiddelen kunt u bij Hulpmedi.nl terecht.

Neem contact op via [email protected] of 038-8442240.

Wanneer u tijdelijk hulpmiddelen nodig heeft is het huren van hulpmiddelen zoals krukken of een rolstoel een goede oplossing.

 

Regels voor het huren van hulpmiddelen:

  • Bestel via onze website eenvoudig uw hulpmiddel
  • Per product wordt er een borg gevraagd voor de hulpmiddelen
  • De bezorgkosten voor het heen en terugsturen van de hulpmiddelen zijn €3,95 per keer en wordt verrekend aan het einde van de huurperiode met het terugstorten van de borg. Wanneer u de artikelen ophaald / terugbrengt naar onze showroom in Wezep worden er uiteraard geen kosten in rekening gebracht

Het huren van loopkrukken / rollator / rolstoel

  • Deze worden per week verhuurd. Geef bij aantal het aantal weken aan hoe lang u ongeveer denkt het product nodig te hebben. Blijkt het dat u het product langer nodig te hebben dan kunt u dat telefonisch of per mail aangeven. Indien nodig kan er gevraagd worden om bij te betalen, anders wordt dit verrekend met de borg.

Het huren van bedverhogers

  • Bedverhogers zijn er in diverse hoogtes te huur. Deze worden per 3 maand verhuurd en zijn te huur per poot. Wanneer u dus 8 verhogers nodig heeft, selecteerd u bij aantal 8.

Het huren van een scootmobiel

  • Vanwege de beperkte aanwezigheid van scootmobiels vragen wij u om telefonisch contact op te nemen met ons om de beschikbaarheid te controleren of een e-mail te sturen naar [email protected]

Wanneer worden de hulpmiddelen voor de verhuur geleverd?

Wanneer  u de huuraanvraag voor 15:00uur heeft ingediend kunt u de producten normaal gesproken de volgende dag in huis verwachten.

Het terugsturen van de gehuurde hulpmiddelen

Wanneer u de gehuurde hulpmiddelen wilt terugsturen kunt u een retoursticker aanvragen via [email protected] Met deze retoursticker kunt u de hulpmiddelen weer naar ons terugsturen. Ook kunnen de producten bij u worden opgehaald. Dit tegen een meerprijs van €3,95.

Wanneer wordt de borg teruggestort?

Terugbetaling van de borg geschiedt altijd binnen 14 dagen na retour sturen van de producten.