Sport / Fysio

Stress bal foam

De Stress bal is zeer geschikt voor Fysiotherapie en Rehabilition (herstel).
Ze worden gebruikt om hand, pols en onderarm te versterken en het verbeteren van grip en flexibiliteit. Ook kan het gebruikt worden om te ontspannen en stress weg te nemen ...
Vergelijk

In prijs verlaagd

oefentherapie set

oefentherapie set

Set om het lichaam te trainen voor uithoudingsvermogen, sterkere spieren en andere doeleinden te gebruiken.

Inhoud: Elastische rekband, handtrainers (knijpers)
Vergelijk

€25,50 €10,95

Informatie

In prijs verlaagd

Yogamat

Yogamat

Op deze yogamat kan u heerlijk u oefeningen uitvoeren. Het geeft u comfort, makkelijk te dragen door het hengsel en eenvoudig op te rollen. Geeft tijdens de oefeningen grip voor u veiligheid en het kussen beschermt u tegen stoten tijdens yoga
Vergelijk

€19,95 €12,95

Informatie

Kaartenhouder

U hoeft de kaarten niet meer in de hand te houden met deze standaard. Doordat de standaard verzwaard is valt hij niet om. De kaarten zijn makkelijk in de gleuf te plaatsen.

Veel kaartplezier!
Vergelijk

StrengthTape mini kits 2 stuks

StrengthTape pre-cut mini kits
Handige mini kits voor het behandelen van enkel+voet, knie, schouder, elleboog+pols, rug+nek en spieren
Los verkrijgbaar of display
Vergelijk

StrengthTape mini kit enkel + voet

Voor sportblessures & chronische klachten
StrengthTape is eenvoudig aan te brengen. De rollen en mini-kits zijn voorzien van een duidelijke gebruiksaanwijzing. Instructiefilmpjes zijn mogelijk.
Vergelijk

StrengthTape pre-cut rollen diverse kleuren

Op de StrengthTape rollen zitten 20 pre-cut strips, totale lengte 5 meter.
Verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren: Zwart, Roze, Beige, Lichtblauw en Rood. StrengthTape is eenvoudig aan te brengen. De rollen zijn voorzien van een duidelijke gebru...
Vergelijk

In prijs verlaagd

Therapie Yoga bal 0,75 m

Therapie Yoga bal 0,75 m

Met deze therapie bal kan je allerlei oefeningen uitvoeren. ja combineert kracht, flexibiliteit en balans in een complete workout met behulp van een balansbal. Voor in huis of de gym, yoga en pilates.
Vergelijk

€34,95 €25,95

Informatie

Patellaband Neo G

Deze exclusieve neopreen braces zijn speciaal ontwikkeld voor preventief, ondersteunend en revaliderend gebruik door middel van unieke variabele compressietechnieken. Elk model heeft een universele maat.
Vergelijk

Wigkussen auto / scootmobiel

Dit wigvormig kussen is geschikt voor gebruik in de auto. Door de hoek van 5 graden biedt het wigkussen extra comfortabele ondersteuning tijdens het rijden.
Vergelijk

Fietstrainer

Compacte home-fiets-trainer. Kan ook voor de handen/armen gebruikt worden. Nu ook het nieuwe model leverbaar in de kleur zwart/grijs!
Vergelijk

Lies support

Deze exclusieve neopreen braces zijn speciaal ontwikkeld voor preventief, ondersteunend en revaliderend gebruik door middel van unieke variabele compressietechnieken. Elk model heeft een universele maat.
Vergelijk

Ligastrap Malleo

Deze enkelbrace heeft een nieuwe vormgeving. Geeft meer steun dankzij de elastische banden.
Vergelijk

Harley Wigkussen

Dit wigkussen is zeer geschikt voor personen met tussenwervelaandoeningen en artrose. De basis van CMHR hoog veerkrachtig schuim is versmolten met 3 cm.
Vergelijk

Physio Ice

Physio ICE
Pijnstillende gel. Ideaal te gebruiken bij
massages. Verkrijgbaar in diverse verpakkingen.
Vergelijk

Fietstrainer digitaal display Nieuw

Deze fietstrainer met digitaal display stimuleert de bloedcirculatie en versterkt de spieren. Display geeft de verbrande calorieën, tijd en aantal omwentelingen aan.
Vergelijk

Electrische mini fietstrainer

Deze mini elektrische fietstrainer stimuleert de bloedsomloop en spierkracht voor benen en armen. Makkelijk in huis te gebruiken vanuit u stoel.
Vergelijk

€129,95

Informatie

Dreamtape

Dreamtape, de nieuwe sporttape, specifiek voor sportbandages.
Leverbaar vanaf 10 rolletjes 2,5cm x 10 meter en 36 rolletjes 2,5cm x 10 meter
Vergelijk

€148,95

Informatie
Incl. btw

Cep kousen voor sport  |  22-08-2011

In de atletiek zijn compressiekousen al volledig ingeburgerd. Loop een atletiekbaan op en het merendeel loopt met deze kousen. Er zijn verschillende merken op de markt, maar er is veel verschil in kwaliteit. Veel kousen komen rechtstreeks uit de zorg en zijn minder gespecialiseerd op sporten. Cep-kousen zijn dat wel. Na jarenlang onderzoek heeft Cep de perfecte kous op de markt gebracht voor vele sportdisciplines. Met CEP Sports sportcompressiekousen profiteert u van de "Medi Ultimate Compression Technology". Opgedaan door Medi, wereldwijd marktleider in medische compressie producten.


De resultaten zijn verbluffend. Sporters sporten met de kousen ineens blessurevrij en zijn in staat tot veel betere prestaties. Fysiotherapeuten schrijven de kousen zelfs voor. Er zijn verschillende kousen op de markt. De kousen zijn te dragen tijdens het sporten, na het sporten maar ook voor het sporten. De kous is zo ontwikkeld dat u tijdens het sporten minder zult verzuren en na het sporten sneller kan herstellen.

Het werkt het?
Sportcompressiekousen geven druk, compressie, op de onderbenen. Dit stimuleert de bloedsomloop en vermindert verzuring van de spieren. Hierdoor blijft u langer en intensiever sporten. De compressie geeft stabiliteit aan de grote kuitspier. Blessure pijn aan het scheenbeenvlies, de kuitspier of achilleshiel wordt hiermee voorkomen of sterk vermindert.  Sportcompressiekousen zijn medisch getest op hun positieve werking. De fabrikanten CEP Sports, Medi, Bauerfeind en Gilofa hebben jarenlange ervaring met compressietherapie.

CEP sportcompressiekousen helpen je nare blessures voorkomen zoals shin splints, kuit krampen en achilles blessures. De geleidelijk afnemende compressie in de kousen stimuleert de bloedsomloop en afvoer van afvalstoffen. De kuitspieren krijgen meer zuurstof en verzuren minder snel. Ontdek ook de voordelen van CEP sportcompressiekousen. Herstel sneller, verbeter je prestaties en sport langer met plezier.


Ook voor de wintersport

Schaatsen is een sport waarbij de verzuringsgraad hoog is. Vooral ook de onderbenen krijgen het zwaar te verduren en het is ook daar waar veel blessures ontstaan. Met Cep-kouzen wordt de kans op een dergelijke blessure vele malen kleiner. Daarnaast zal je ook langer door kunnen gaan in de zware schaatshouding wat automatisch zal leiden tot betere prestaties.

Voor de koude weersomstandigheden tijdens het schaatsen heeft Cep ook speciale kouzen ontwikkeld voor wintersporten. U kunt hier mee skieen, maar ook uitermate goed mee schaatsen. Deze schaatskouzen zorgen ervoor dat u uw afvalstoffen, ondanks de koude temperaturen, toch goed blijft afvoeren.


Enkele voordelen op een rij:
Voordelen
•    Stimuleert de doorbloeding van de spieren. Meer zuurstof en warmte.
•    Sporten met minder inspanning en meer snelheid,
•    Geeft betere concentratie en coördinatie,
•    Sneller herstel van de beenspieren,
•    Raak minder snel vermoeid
•    Voorkom blessures aan achillespees, kuit en scheenbeen.


Compressie sleeves

Naast kousen zijn er ook zogenaamde compressie sleeves. Deze Sleeves zijn iets strakker dan de gewone kouzen en hebben geen voet. Hij bedekt dus alleen de de schenen en de kuit. Deze kouzen zijn uitermate geschikt voor schaatsers tijdens wedstrijden en trainingen die met blote voeten in de schaatsen wensen te rijden

Compressiebroeken

Naast kouzen heeft Cep ook compressiebroeken. De effectieve compressie geeft steun en stimuleert de doorbloeding van de bovenbeenspieren. Dit zorgt voor extra zuurstof en warmte. En voorkomt snelle verzuring van de spieren. De voorgevormde anatomische pasvorm geeft een perfect draagcomfort. Het materiaal van de compressiebroek is ademend, droogt snel en heeft een anti-bacteriële werking.