relax&go

De RELAX&GO is met zorg vormgegeven en dat ziet u direct. De elegante lijnen, de moderne kleurstelling en de mee gevormde tas maken de RELAX&GO een prachtige verschijning
Beschikbaarheid:
Op voorraad

€129,00 €99,95

Incl. btw


Relax & Go Shopping Trolley - Boodschappentrolley met comfortabele zitting


De WheelzAhead Relax & Go Shopping Trolley is een elegante boodschappentrolley, uitgevoerd met een comfortabele zitting voor onderweg. Zo kunt u altijd uw rustmomentje pakken.
 


Praktisch & Duurzaam


De Relax & Go boodschappentrolley is uitgevoerd met "Soft Wielen". Dit zorgt ervoor dat lopen over oneffenheden buiten, zoals stoeptegels en klinkers een stuk comfortabeler is. Wanneer u gaat zitten, rust de boodschappentrolley op 4 vier stabiele pootjes. Omdat er hierdoor geen druk op de assen van de wielen komt, heeft de Relax & Go boodschappentrolley een maximale levensduur.

 

Dé design boodschappentrolley


De Relax & Go is uitgevoerd met een makkelijk afneembare boodschappentas (20 L), welke beschikt over een handig sluitkoord en 3 netvakken aan de buitenzijde. De boodschappentas heeft een maximale belastbaarheid van 20 kg. Ideaal om uw dagelijkse boodschappen mee te doen. 

 

Comfortabele zitting


Wanneer u op de knop aan de zijkant van de trolley drukt, kunt u de duwbeugel naar beneden halen. Vervolgens kunt u uw rustmoment pakken op de comfortabele zitting. De zitting van de Relax & Go Boodschappentrolley heeft een maximaal gebruikersgewicht van 135 kg.
Kenmerken WheelzAhead Relax & Go Boodschappentrolley: 

 
  • Design boodschappentrolley
  • Uitgevoerd met zitting
  • Makkelijk afneembare boodschappentas (20L / max gewicht. 20 kg)
  • Maximaal gebruikersgewicht: 135 kg
Specificaties:

 
Lengte: 4,2 cm
Breedte: 37,7 cm
Hoogte: 96 cm
Lengte zitting: 10 cm
Breedte zitting: 35 cm
Hoogte zitting: 65 cm
Gewicht excl. Tas 1,86 kg
Max. gebruikersgewicht zitting 135 kg
Max. belastbaarheid boodschappentas: 20 kg
Inhoud boodschappentas: 20 L
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen