Scootmobielen tweedehands

Geen producten gevonden...
Incl. btw

Met een scootmobiel komt u overal waar u wezen moet. Bent u minder goed ter been of heeft u te maken met een mobiliteitsbeperking, dan is de tweedehands scootmobiel het ideale hulpmiddel. U mag met een scootmobiel gebruik maken van het fietspad of de rijbaan. Uiteraard mag u ook gebruik maken van het voetpad, u dient zich wel te gedragen als voetganger en uw snelheid aan te passen. Op het voetpad mag u niet harder dan 6 km per uur, op het fietspad maximaal 30 km per uur. De meeste scootmobiels halen een topsnelheid van 15 kilometer per uur. Een tweedehands scootmobiel is een voordelige keus en past binnen een lager budget. Bij Hulpmedi.nl vindt u verschillende modellen, inclusief 6 maanden garantie.

Kiezen voor een tweedehands scootmobiel

Het leven is al duur genoeg, dat weten we als geen ander. Scootmobiels worden soms gedurende korte periode gebruikt, terwijl ze nog in uitstekende staat zijn. Daarom bieden we de tweedehands scootmobiel aan. Deze is technisch helemaal in orde en kan nog vele jaren mee. Uiteraard controleren we de scootmobiel zorgvuldig voordat deze de verkoop in gaat. We vinden het belangrijk dat u veilig op weg kunt. Heeft u een beperkt budget en is de aanschaf van een nieuwe scootmobiel een te hoge drempel, dan bieden wij de oplossing.

Een tweedehands scootmobiel is veilig in gebruik. We controleren de scootmobiel vooraf heel grondig. Daarnaast leveren we garantie, zodat u verzekerd bent van een goede werking. U krijgt maar liefst 6 maanden garantie op de tweedehands scootmobiel. Daarnaast hebben we regelmatig modellen in nieuwstaat. Hierop ontvangt u 1 jaar fabrieksgarantie en 3 maanden garantie op de accu’s.

Demontabele scootmobiel

We hebben altijd een wisselend aanbod tweedehands modellen. De demontabele scootmobiel is een zeer compact model en eenvoudig uit elkaar te halen. Dit biedt de mogelijkheid om de scootmobiel mee te nemen in de auto; ideaal voor een dagje uit of op vakantie.

Ook de demontabele scootmobiel is zeer veilig in gebruik. U rijdt er moeiteloos langere afstanden mee. Ook is deze zeer geschikt voor gebruik om het huis, uw vertrouwde partner bij het boodschappen doen of uitstapjes.

Scootmobiel inclusief accu

De tweedehands scootmobiel wordt geleverd inclusief accu. De levensduur van een accu is afhankelijk van hoe deze gebruikt wordt. Regelmatig gebruiken en opladen zorgt voor een langere levensduur. Het beste rijdt u de accu eerst helemaal leeg alvorens deze weer op te laden. Leg de accu bij thuiskomst direct aan de lader. Het is belangrijk om dit regelmatig te doen, zodat u onderweg niet met een lege accu komt te staan. Heeft u de volgende dag maximale capaciteit nodig en is uw accu nog halfvol? U mag deze dan opladen, dit gaat echter wel ten koste van de levensduur.

De bijgeleverde accu’s bij de tweedehands scootmobiel zijn gebruikt maar kunnen nog lange tijd mee. De moderne accu’s hebben een zeer lange levensduur. Hanteer bij het opladen een laadcyclus van 12 tot 72 uur. Zorg ervoor dat de accu geheel opgeladen is, dit komt de levensduur ten goede.

Tweedehands scootmobiel kopen

Onze scootmobiels zijn te bestellen via de webshop. Binnen een straal van 50 kilometer rondom Zwolle bezorgen we de scootmobiel gratis. We kunnen ons voorstellen dat u de tweedehands scootmobiel eerst wil bekijken en uitproberen. Hiervoor bent u van harte welkom in onze winkel in Wezep. We bespreken graag de voordelen van een tweedehands scootmobiel met u, en geven u advies over het juiste model.