Bedhulpmiddelen

Katheterhouder

Deze katheterhouder kan aan de rand van het bed gehangen worden. Het plastic gecoate frame is makkelijk schoon te maken.
Vergelijk

Bed- en stoelverhogers

Bed- en stoelverhogers creëren ruimte onder bed en andere meubels. Ter verhoging van stoel of bed om gemakkelijk tot zit te komen en op te staan. Verkrijgbaar in 2 hoogtes: 9 en 14 cm. Sterk en stabiel.
Vergelijk

incontinentiemat

Te gebruiken in bed of op de stoel. Deze incontinentiematten kunnen na gebruik weggegooid worden.
Vergelijk

In prijs verlaagd

Matrasbeschermer

Matrasbeschermer

Iedere avond verliest men een vol glas aan transpiratievocht en miljoenen huidschilfers. Op een onbeschermd matras is dit de perfecte voedingsbodem voor bacteriën en huisstofmijt.
Vergelijk

€14,95 €9,95

Informatie

stoelbescherming / Incontinentiemat voor de stoel

Deze wasbare incontinentie onderlegger beschermt uw stoel tegen ongelukjes. Geschikt voor stoelen en banken of voor in bed.
Vergelijk

In prijs verlaagd

able2 Bamboo bed- en stoelverhogers - 9 cm

Bamboo bed- en stoelverhogers - 9 cm

De bamboo bed- en stoelverhogers van Able2 hebben een hoogte van 9 centimeter en zijn dankzij de extra grote opening in de verhoger niet alleen geschikt voor stoelen, maar ook voor bedden en banken.
Vergelijk

€19,75 €17,25

Informatie

In prijs verlaagd

Wasbare matrasbeschermer

Wasbare matrasbeschermer

Deze wasbare incontinentie onderlegger beschermt uw bed tegen ongelukjes. Ook geschikt voor stoelen en banken.
Vergelijk

€25,95 €19,95

Informatie

In prijs verlaagd

able2 Bamboo bed- en stoelverhogers - 14 cm

Bamboo bed- en stoelverhogers - 14 cm

De bamboo bed- en stoelverhogers van Able2 hebben een hoogte van 14 centimeter en zijn dankzij de extra grote opening in de verhoger niet alleen geschikt voor stoelen, maar ook voor bedden en banken.
Vergelijk

€27,25 €23,75 Stukprijs: €23,00 /

Informatie

Vida matrasbeschermer

De Vida wasbare en herbruikbare matrasbeschermers beschermen uw matras tegen vocht en andere vloeistoffen. De bovenlaag is gemaakt van speciaal materiaal dat vocht snel opneemt en hierdoor droog en comfortabel aan blijft voelen.
Vergelijk

DEK-A-BED

De DEK-A-BED is een innovatieve oplossing voor het eenvoudig vervangen van uw dekbedovertrek. Plaats de DEK-A-BED steunen aan het hoofdeinde onder het matras. Steek de hoeken van het dekbed in de overtrek en plaats deze hoeken in de steunen. De DEK-A-BED
Vergelijk

Rugsteun voor in bed

Rugsteun met kussentje, ideaal voor het gebruik in bed. Instelbaar en licht in gebruik.
Vergelijk

Bedbeugel

De verstelbare bedbeugels helpen u met het in en uit bed stappen. U schuift de solo bed handgrepen onder het matras waardoor deze stevig vast blijft zitten.
Vergelijk
Incl. btw